Home » Blog » Meer over » Even voorstellen

Even voorstellen

22-02-2012 16:42 - admin

Mocht u zich afvragen wie nu eigenlijk uw "gids" is op deze reis naar het verleden dan kunt u daar hier iets meer over lezen.

Mijn naam is Regina Philip. Ik ben een directe afstammelinge van o.a. Hartog Philip en Eva Marcus zoals u kunt zien op dit complete voorouder overzicht.

Ik ben een alleenstaande ouder met 3 volwassen kinderen en 1 nakomertje (geboren in 1997) dat nog thuis woont. Daarnaast ben ik grootmoeder van een kleinzoon die slechts 2 jaar jonger is dan mijn jongste dochter. Ik ben in de gelukkige omstandigheden geweest dat ik van 1989-1998 in de Portugese Algarve heb mogen wonen. Vanaf de allereerste dag heb ik het gevoel gehad daar "thuis" te komen en ik ben er met bloedend hart weer weggegaan. Mijn stille wens c.q. hoop is dan ook dat ik kan achterhalen of mijn familie, met name aan vaders kant, wel of niet via vele omzwervingen vanuit Spanje/Portugal via Duitsland uiteindelijk in Nederland  terecht is gekomen. Op zich geen onmogelijke wens als we de diverse diaspora van de joden in Europa bekijken en daarnaast onze eigen, toch wel zuidelijke temperamentvolle, karakters zetten. Op dit moment beperkt het bewijs zich echter nog tot het feit dat de eerste niet-Nederlandse familieleden uit Pruisen kwamen.

Mijn grootste hobbies zijn mijn pc, het maken van websites, genealogie en het maken van kaarten. Onlangs heb ik een aantal websites afgestoten zodat ik extra tijd kan steken in mijn stamboomonderzoek. De resultaten daarvan kunt u dan weer zien op deze site. Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte blijven van nieuwe aanvullingen? Abonneer u dan op de beschikbare RSS-feeds.

Deze beknopte introductie van mijn persoontje sluit ik af met mijn levensmotto; Always keep an open mind. Heb respect voor uw medemens, beoordeel deze alleen op zijn/haar persoonlijke daden zodat we met elkaar de wereld weer een klein beetje beter kunnen maken.

Opmerkingen

Stuur een opmerking in

Hosted by Voorouders.net   Powered by Family Tree PHP 1.5.1 © 2009-2022 Gerrit Veldman